صادرات رب گوجه فرنگی

صادرات رب گوجه فرنگی

استفاده از رب گوجه فرنگی که یکی ازفراورده های اصلی گوجه می باشد در ایران بسیار رایج است. رب گوجه فرنگی علاوه بر طعم مناسب، نگهداری راحتی نیز دارد. به این صورت که در حالت کنسرو شده تا ماه ها با همان طعم و خواص اولیه باقی می ماند. از جهتی وجود مقداری نمک، مقاوت در برابر رشد قارچ را در رب نسبت به گوجه افزایش میدهد. با توجه به کیفیت بالاتر محصولات فصل تابستان و عطر و طعم بهتر محصولات این فصل، تبدیل گوجه فرنگی  های این فصل کمک میکند که عطر و طعم محصولات تابستان را در فصول دیگر سال در اختیار داشت. به جز ایران در کشورهای مختلف نیز استفاده از رب گوجه فرنگی به صورت های مختلف بسیار مرسوم است. عمدتا در کشورهی دیگر نیز مانند ایران به عنوان طعم دهنده و چاشنی در غذا ها استفاده می شود. عمده صادرات رب گوجه فرنگی ایران تا به حال به ترتیب به کشور های عراق، افغانستان و روسیه بوده است. باید اشاره کرد غلظت استاندارد رب مورد استفاده در کشورهای مختلف متفاوت است. پس باید رب با توجه استاندارد های کشور مقصد تهیه شده باشد تا بتواند بازار خود را در آن کشور تثبت کند. 


مجوزهای صادرات رب گوجه فرنگی و تعرفه آن

صادرات رب گوجه فرنگی مشمول استاندارد اجباری سازمان غذا و داروی ایران است. این استاندارد نشان دهنده سلامت مواد غذایی می‌باشد. کشورهای مقصد نیز هرکدام استانداردهای خاص خود را دارند که باید در مراحل تولید و بسته‌بندی رب گوجه فرنگی رعایت شود. ضمن این که تولیدی رب گوجه فرنگی باید پروانه بهداشت داشته باشد، اخذ گواهی بهداشت نیز جزو شرایط صادرات رب گوجه فرنگی است.

برای صادرات رب گوجه‌فرنگی داشتن کارت بازرگانی الزامی است. البته قابل ذکر است که کارت بازرگانی الزاماً نباید تولیدی باشد. با کارت بازرگانی غیرتولیدی نیز امکان صادرات وجود دارد.

صادرات رب گوجه فرنگی

مراحل دریافت گواهی بهداشت برای صادرات رب گوجه فرنگی

صادرات رب گوجه فرنگی نیز مانند سایر مواد غذایی و بهداشتی نیاز به دریافت گواهی بهداشت از معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت دارد. مراحل دریافت این گواهی به شرح زیر است:

  1. ارسال درخواست کتبی متقاضی صادرات برای صدور گواهی بهداشت محموله‌ای یا گواهی بهداشت مدت دار. در صورتی که متقاضی حقوقی باشد، آورنده درخواست باید معرفی‌نامه‌ای روی سربرگ شرکت و با مهر و امضای مدیر عامل ارائه نماید.
  2. ارائه تعهدنامه مبنی بر عدم استفاده از مواد اولیه وارداتی با ارز حمایتی در تولید محصول مورد درخواست اخذ گواهی بهداشت.
  3. ارائه تصویر پروانه بهداشتی تولید محصول (ساخت، تولید قراردادی، صادرات، شناسه نظارت و …) با تاریخ معتبر.
  4. در صورت داشتن محموله یا محموله‌های صادرتی قبلی،ارائه اسناد و مدارک مربوط به صادرات کالا از گمرک که شامل نام محصول، وزن، بسته‌بندی، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، سری ساخت و نام تجاری است، به تفکیک هر محموله.
  5. ارائه لیست دقیق محصولات؛ با ذکر اطلاعات تاریخ تولید و انقضاء، سری ساخت، شماره و تاریخ فاکتور، نام فرآورده، وزن، نام تجاری محصول( مطابق با پروانه بهداشتی صادره) یا Packing List برای صدور گواهی بهداشت محموله. برای گواهی بهداشت مدت‌دار این لیست باید برای هر محموله صادراتی تنظیم و ارائه شود.

صادرات رب، صادرات رب گوجه فرنگی، رب شادیار

مجموعه نگاه سبز با بیش از 20 سال تجربه در زمینه صادرات و واردات کالا، دارا بودن کارخانه سورتینگ، بسته بندی و آزمایشگاه مجهز در شرق کشور افتخار دارد در زمینه صادرات و بازاریابی رب گوجه فرنگی در خدمت تولید کنندگان و علاقه مندان به این زمینه باشد. علاقه مندان میتوانند با تماس با دفتر مرکزی و یا ارسال پیام در واتس آپ سایت با مشاورین ما در تماس باشند.

نظر بدهید