تهیه و صادرات کشمش صادراتی ایران
بازدید : 8834 |
کد محصول : 23
شرکت بازرگانی پیام تجارت نگاه سبز آمادگی خود را برای صادرات و تأمین کشمش سبز قلمی کاشمر و کشمش طلایی کاشمر که از مرغوب ترین انگورهای پیکامی کاشمر تهیه شده اعلام می دارد.
کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد تولید شده است. کشمش در روم به عنوان جایزه برای افرادی که محل های عبادت را تزئین می کردند و برای برندگان مسابقات ورزشی استفاده میشده است. کشاورزان در سراسر ایران از گونه های مختلف انگور و با روش های گوناگون انواع زیادی کشمش تولید می کنند که در آشپزی و تهیه آجیل کاربرد دارد. بهترین نوع کشمش در تاکستان، کاشمر و بوئین زهرا تولید می گردد. اما از نظر مرغوبیت کشمش ملایر بهترین نوع کشمش می باشد.
شهرستان کاشمر با داشتن 3200 هکتار تاکستان به جهت تولید انگور لطیف و کشمش بی نظیرش، شربت خانه خراسان نام گرفته است. این محصول به لحاظ لطافت، شیرینی، زودرسی و عاری بودن از آلودگی های خاکی و تماس نداشتن خوشه با خاک منحصر به فرد است به طوری که انگور کاشمر به خاطر عدم استفاده از سموم شیمیایی در مراحل کاشت و داشت، فاقد هرگونه بقایای سموم می باشد.
25 درصد انگور کاشمر به مصرف تازه خوری می رسد و 75 درصد دیگر به کشمش تبدیل می شود. کشمش تولیدی کاشمر که به دو صورت سبز و طلایی فرآوری می شود با عنوان کشمش سبز قلمی کاشمر شهره آفاق است که مورد تقاضای کشورهای بسیاری قرار گرفته است.
کشمش کاشمر با بسته بندی های 3 کیلویی تحت عنوان کشمش سبز قلمی کاشمر در سطح کشور شناخته شده و از شهرت جهانی نیز برخوردار است. کیفیت بالا، رنگ و طعم، وضعیت کشمش کاشمر را در سطح بالایی قرار داده به طوری که این محصول جایگاه واقعی خودش را در سطح ملی و صادرات پیدا کرده است. از مهم ترین مراکز تولید انگور در منطقه کاشمر شهر کندر با سابقه تاریخی بسیار طولانی می باشد که در آن انواع مختلف انگور از جمله انگور عسکری، پیکامی، پیش رس (یاقوتی)، سپید داری، ریش بابا، صاحبی، رزقی، دیوانه، لعل، سیاه، بج، سیاه سرخی، مسکه و ... کاشت می گردد. عمده محصول انگورهای عسکری و پیکامی به کشمش های زرد و سبز تبدیل می شود و سایر ارقام عمدتاً به صورت تازه خوری مصرف می شود.
یکی از شهرستان های استان همدان ملایر نام دارد. این استان دارای باغات بسیاری از انگور است و بیشترین نوع انگور همان انگور کشمشی است. کشمش ملایر در بین هم استانی ها شهره عام و خاص است. در دو نوع کشمش قرمز و سبز وجود دارد. کشمش سبز در تیزاب زده شده و در سایه خشک می گردد، اما کشمش قرمز در آفتاب و بر روی خاک خشک می گردد. کشمش سبز بیشتر به عنوان تنقلات استفاده می گردد، ولی کشمش قرمز برای غذاها مانند آب دوغ و کشمش پلو مصرف می کنند.
شرکت بازرگانی پیام تجارت نگاه سبز آمادگی خود را برای صادرات و تأمین کشمش سبز قلمی کاشمر و کشمش طلایی کاشمر که از مرغوب ترین انگورهای پیکامی کاشمر تهیه شده اعلام می دارد. همچنین کشمش تیز آبی ملایر و قوچان نیز به دلیل جایگاه خوبی که در روسیه و کشورهای آسیای میانه دارد در تناژ بالا موجود است که عملیات شستشو روی همه گونه کشمش انجام می شود و بعد از خشک شدن با دستگاه عملیات سورت شدن لیزری و بسته بندی در بسته های سفارشی مشتری انجام می شود. کشمش کاشمر عموماً برای مصرف داخلی در کارتن 3 کیلو و برای صادرات در کارتن های 5 و 10 کیلو قابل عرضه می باشد. قابل ذکر است امکان عقد قرارداد با شرکت های داخلی و خارجی برای صادرات و تأمین کارخانه های تولیدی و بسته بندی وجود دارد. برندآماج و خرم شاد از برندهای شرکت نگاه سبز می باشد که محصولات با کیفیت خود را عرضه می کند.
انواع کشمش:
کشمش تیزابی:
در دو نوع مختلف طبقه بندی می شود: دانه دار و بی دانه،رنگ های متفاوت دارد از زرد روشن به قهوه های مایل به زرد است که در خشک ان از حل های مجاز قلیایی استفاده می گردد.
کشمش آفتابی:
میوه رسیده انواع مختلف انگور بی دانه اطلاق می شود که با نور مستقیم خورشید خشک شده که محصول نهایی آن به رنگ قهوه ای است.
کشمش طلائی:
میوه رسیده انواع مختلف انگور بی دانه اطلاق می شود که به رنگ زرد کهربا یی یا قهوه ای روشن موجود است که با دود گوگرد خشک می گردد.
کشمش مویز (تیره):
به طور مستقیم با نور خورشید و بدون رابط خشک شده است.
کشمش سبز:
انگور دانه دار، بلند، کشیده و سبز است و با گوگرد خشک می شود.