تهیه و صادرات گوگرد پودری و گرانوله
بازدید : 3674 |
کد محصول : 13
گوگرد پودری و گرانوله مخصوص کشاورزی
گوگرد پودری و گرانوله
گوگرد چیست؟
گوگرد یا سولفور با نماد شیمیایی S نام یک عنصر شیمیایی است که در گروه ششم (VIA) و دوره سوم از جدول تناوبی عنصرها جای گرفته است. این عنصر در خانواده اکسیژن قرار دارد. پیش از آن فسفر، پس از آن کلر، در بالای آن اکسیژن و پائین آن سلنیوم جای گرفته است. نماد شیمیایی آن S و عدد اتمی آن 16 است. اکتشاف این عنصر به پیش از تاریخ باز می گردد.
کاربرد گوگرد در صنایع مختلف بسیار متنوع می باشد.
خصوصیات گوگرد:
گوگرد یک فلز بی بو، بی مزه و چند ظرفیتی است که بیشتر به شگل بلورهای زرد رنگ موجود در کانی های سولفید و سولفات شناخته شده است. گوگرد عنصری مهم برای همه موجودات زنده است. برای نمونه می توان به حضور گوگرد در ساختار اسید آمینه ها و پروتئین ها اشاره نمود. این عنصر به صورت اولیه در کودها استفاده می گردد؛ ولی به صورت گسترده تر در باروت، ملتین ها، کبریت ها و حشره کش ها نیز به کار گرفته می شود. عنصر گوگرد در طبیعت به صورت طبیعی و خالص، یا به صورت ترکیبات سولفید و سولفات همراه با دیگر عناصر فلزی و نافلزی یافت می شود. گوگرد سرد و خالص، زرد رنگ می باشد ولی بیشتر به سبب حرارت بالا یا ناخالصی ها تغییر رنگ می دهد. بنا به سیستم تبلور، این نوع گوگرد به صورت گوگرد آلفا (رومبیک یا اکتاهدرال) گوگرد بتا (مونوکلینیک یا منشوری)، گوگرد گاما (پلاستیک) و گوگرد بی شکل (کلوئیدی) می باشد.
گوگرد در کنترل اسیدیته خاک و پائین آوردن PH خاک و اصلاح خاک قلیایی و آهکی موثر می باشد و چون با آب حل نمی شود و فرآیند اکسیداسیون گوگرد در خاک طولانی تر می باشد و لذا توصیه شده که از باکتری تیو باسیلوس برای تسریع در فرآیند اکسیداسیون استفاده می گردد.
خاک به عنوان بستر اصلی کشت گیاه و نیز محیطی منحصر به فرد برای انواع حیات محسوب می شود. کمبود مواد آلی از یک سو و آهکی و قلیائی بودن اراضی کشاورزی از سوی دیگر موجب پدیدار شدن انواع ناهنجاری ها، افت پتانسیل در تولید محصولات کشاورزی، کاهش سطح حاصل خیزی خاک های زراعی و بحران های زیست محیطی می شود. با توجه به اثرات مفید کاربرد گوگرد در طبیعت، استفاده از این محصول به عنوان کود و سموم برای از بین بردن ناهنجاری های خاک، نقش به سزایی دارد.
گوگرد به علت دارا بودن خاصیت قارچ کشی، خاک را ضد عفونی می کند.
گوگرد بعد از ازت، فسفر، پتاس، چهارمین عنصر پر مصرف برای گیاهان به شمار می رود، با توجه به اثرات مفید گوگورد در از بین بردن سفیدک مو (انگور) به توصیه ی کارشناسان استفاده از آن برای حفظ نباتات و از بین بردن کرم سفید ریشه و حشرات موذی ضروری می باشد. مصرف گوگرد باعث پائین آمدن (PH) خاک شده و این امر دسترسی گیاه را به عناصر ذخیره شده در خاک آسان می کند.
گوگرد: به مقدار فراوانی در گیاه بویژه در برگها یافت می گردد. گوگرد جزء تشکیل دهنده پروتئین در گیاه می باشد، مهمترین عمل گوگرد شرکت در تولید اسیدهای آمینه و بدنبال آن سنتز پروتئین است. این عنصر جزء مهمی در تشکیل ویتامین های ضروری برای متابولیسم گیاه است.
گوگرد بصورت آنیون سولفات SO4-2 در محلول خاک وجود دارد.
علائم کمبود گوگرد در گیاهان:
در گیاهان کمبود گوگرد به صورت رنگ پریدگی و زردی در برگهای جوان و قسمتهای انتهایی گیاه ظاهر می شود. کمبود گوگرد آثار مهمی در کاهش رشد گیاه داشته، ساقه ها نازک و برگها پیچیده می شود. در گیاهان کمبود گوگرد موجب تجمع ازت غیر پروتئینی می شود و مصرف این گیاهان برای حیوانات نشخوار کننده مضر و زیان آور است. همچنین کمبود گوگرد موجب تجمع نیترات در گیاهان شده که برای حیوانات مصرف کننده سمی است.
گوگرد، عنصری حیاتی برای تغذیه گیاهان است و نقش آن برتر از فسفر می باشد. نقش گوگورد در گیاهان، به طور عمده ساخت پروتئین، روغن و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی است. مقدار گوگرد مورد نیاز برای برداشت هر تن دانه های روغنی 12 کیلوگرم، برای بقولات 8 کیلوگرم و برای غلات 4 کیلوگرم می باشد. در ذکر اهمیت گوگرد از دید تغذیه گیاه، همین کافی است که در اکثر محصولات کشاورزی نسبت ازت به گوگرد (N/S) لازم است در محدوده 15-10، و در دانه های روغنی این نسبت برای دستیابی به افزایش عملکرد و بهبود کیفیت، باید کمتر از 10 باشد.
توجه:
استفاده از هر نوع کود در راستای اصلاح و تقویت خاک زمین زراعی و باغات براساس نتیجه آزمون خاک، صرفاً با نظر کارشناسان مجرب و مهندسین سازمان جهاد و کشاورزی منطقه خود انجام داده و به آنان اعتماد کنید.
گوگرد پالایشگاهی با خلوص 99.5%
گوگرد معدنی با خلوص 25 الی 40%
گوگرد پالایشگاهی نوع گازی به رنگ زرد طلایی
گوگرد پالایشگاهی نوع نفتی به رنگ زرد قناری
گوگرد کلوخه، پودری و میکرونیزه
مصارف گوگرد:
تولید اسید سولفوریک، تولید کود کشاورزی، لاستیک سازی، باروت، کبریت سازی، قند و شکر و نشاسته، حشره کشها و شوینده ها، صابون ، فرآوری، خشکبار، ضد عفونی سردخانه ها، و سایر مواد دیگر ...